Autor

Jiří Doležal – fotograf

Komplexní služby v oblasti fotografie.

Svatební fotografie. To je focení na které se nejvíc zaměřuji. Co bude zde jiné zde než v textech ostatních fotografů? V textech to podle mě vůbec není… Svatba ve smyslu chvíle, kdy se chtějí vzít dva zamilovaní lidé, kteří se rozhodli učinit důležitý krok ve svém životě. Jaké to bude? Bude svatba úžasná a skvělá? Užijeme si každou chvilku? Ano, to vše tam bez pochyby bude! Vždy když fotím, tak se snažím aby fotky byly skvělé, nejlepší. Aby zachytily tu nejúžasnější atmosféru chvíle, kdy se berou dva, kteří se moc milují. Pokud hledáte svatebního fotografa, tak věřte, že Vaše svatební fotografie, které Vám odevzdám budou nejméně tak dobré jako ty, které můžete vidět v mé fotogalerii. Budu nesmírně rád, když Vás mé fotografie osloví. Při focení se snažím být nejen fotograf, ale parťák a kamarád. Chci v průběhu svatebního dne zachytit Vaše emoce i atmosféru.

Většina klientů mne popisuje jako přátelského a zkušeného fotografa, který se snaží, aby jejich svatební den proběhl bez chyby a zároveň mu neunikla žádná situace během svatby. Moje asistentka dodává „Někdy jej musím dokonce brzdit, když se velmi zabere do tvoření“ Osobně mám fotografii moc rád. Umožňuje mi tvořit i zachytit krásné okamžiky které prožívají lidé kolem mne.

V mé fotogalerii najdete mnoho dalších fotografií nejen se svatební tématikou. Hodně času věnuji úpravám a montážím fotografií. Baví mě tvorba, kdy z fotografie vytvořím zcela jiný snímek než ten, který byl na začátku. Je úžasné, když pod rukama vzniká zcela jiný příběh, který by jinak nežil.

Mám skvělou manželku i děti. Při speciálních příležitostech si dopřeji sklenku dobrého vína nebo výtečné Laté. Ve volném čase rád chodím po horách nebo jezdím na kole.

Související